RMIT Vietnam

Studenten op de campus van RMIT Vietnam
 

Studeren aan RMIT Vietnam

Vietnam is een prachtige, exotische bestemming die een enorme economische groei doormaakt en steeds meer buitenlandse investeerders aantrekt. Vietnam is booming en het Royal Melbourne Institute of Technology in Vietnam (RMIT Vietnam) biedt je een geweldige en unieke studie ervaring in het buitenland en de kans om aanwezig te zijn bij deze ontwikkelingen.

Waarom studeren aan RMIT Vietnam?

RMIT is een Australische universiteit die wereldwijd bekend staat om haar goede en praktijkgerichte opleidingen. RMIT Vietnam heeft twee campussen, de Saigon South Campus in Ho Chi Minh en de Hanoi Campus aan de oever van het schilderachtige meer Ngoc Khanh Lake in Hanoi, en biedt internationaal erkend, Engelstalig onderwijs in een levendig en zich snel ontwikkelend Zuid-Oost-Aziatisch land.

Academische erkenning

RMIT heeft in 2013 vijf sterren ontvangen in de QS wereldwijde ranglijst van top universiteiten.

Opleidingen

Aan RMIT Vietnam kun je bachelor- en masteropleidingen volgen in studierichtingen zoals:

  • Bedrijfseconomie,
  • Marketing & Communicatie,
  • Informatietechnologie,
  • Kunst & Vormgeving en
  • Techniek.

Ook kun je er een of twee semesters studeren, bijvoorbeeld als minor in het kader van je opleiding in België. En het leuke is dat je als Study Abroad student het ene semester aan de Saigon South Campus en het andere aan de Hanoi campus kunt studeren. Op die manier ervaar je twee verschillende Vietnamese steden.

Lees meer over de opleidingen aan RMIT Vietnam.

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ca. 6.000
Totaal aantal internationale studenten: ca. 910

Meer informatie over RMIT Vietnam?
Contacteer ons
Contact