Curtin Singapore

Curtin Singapore - hoofdgebouw
 

Studeren aan Curtin Singapore

Curtin Singapore is de campus in Singapore van de Australische universiteit Curtin University in Perth. De universiteit biedt bachelor- en masteropleidingen en de studies in Singapore hebben dezelfde inhoud en structuur als in Australië.

Waarom studeren aan Curtin Singapore?

Curtin Singapore biedt je dezelfde inhoud en structuur als de opleidingen aan Curtin University in Australië. Bovendien biedt het uitgebreide professionele netwerk van deze universiteit je goede carrièremogelijkheden.

Curtin Singapore werkt met een trimestersysteem. Hierdoor kun je een driejarige bachelor opleiding afronden in twee jaar. Bovendien heb je de mogelijkheid om een deel van je studie te volgen aan een van de Australische campussen van Curtin University. Zo doe je nog meer internationale studie ervaring op.

Opleidingen

Aan Curtin Singapore kun je bachelor en masteropleidingen doen in vele studierichtingen. Ook kun je er een of twee trimesters studeren. De Curtin Business School (CBS) heeft een uitgebreid aanbod aan opleidingen in de studierichting bedrijfseconomie en aanverwante vakken zoals management, marketing en communicatie.

Lees meer over de opleidingen van Curtin Singapore

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ca. 2.000
Aantal internationale studenten: ca. 1.200

Meer informatie over Curtin Singapore?
Contacteer ons
Contact