Emirates Academy

Studeren aan hotelschool Emirates Academy of Hospitality Management
 

Studeren aan de Emirates Academy

De Emirates Academy of Hospitality Management biedt business management opleidingen in de studierichting hospitality en wil uitgroeien tot 's werelds beste hospitality management school. De Emirates Academy is gevestigd in Dubai, een stad die wereldwijd bekend staat om haar gastvrijheid en toeristische industrie.

De onderwijsinstelling is onderdeel van de Jumeirah Group, eigenaar van de Burj Al Arab, een van de meest luxueuze hotels ter wereld, Madinat Jumeirah, Dubai's Arabische vijf sterren resort, Wild Wadi Water Park en het veelvuldig bekroonde Jumeirah Beach Hotel. De onderwijsinstelling ligt pal tegenover deze zusterondernemingen.

Waarom studeren aan de Emirates Academy?

Als student aan de Emirates Academy kun je binnen de Jumeirah Group veel ervaring opdoen tijdens stages en werken aan een interessant professioneel netwerk. De nauwe samenwerking met andere internationale hotelketens biedt je perspectief op een succesvolle internationale carrière in Hospitality Management na je studie. Veel alumni van deze hotelschool hebben een succesvolle carrière en bekleden leidinggevende posities in de hospitality sector.

Academische erkenning

De Emirates Academy werkt samen met Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) in Zwitserland, de oudste en meest gerespecteerde hotelschool ter wereld. EHL waarborgt de kwaliteit van de aangeboden opleidingen. Daarnaast wordt de Emirates Academy erkend door het ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek in de Verenigde Arabische Emiraten, het Instituut voor Hospitality in het Verenigd Koninkrijk en THE-ICE (The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) in Australië.

Opleidingen

Emirates Academy biedt opleidingen in de studierichting International Hospitality Management.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 280

Meer informatie over Emirates Academy?
Contacteer ons
Contact