RMIT University

Studeren aan RMIT University
 

Studeren aan RMIT University

Het Royal Melbourne Institute of Technology ligt midden in Melbourne in een echte studentenomgeving. De universiteit staat bekend om haar praktijkgerichte opleidingen en onderzoeken en biedt interessante stagemogelijkheden.

Waarom studeren aan het Royal Melbourne Institute of Technology?

Het Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) werd in 1887 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste universiteiten van Australië. De universiteit staat wereldwijd bekend om haar goede opleidingen op het gebied van architectuur, design, media en techniek, haar praktijkgerichte onderwijs en onderzoek. Alumni van RMIT University zijn daarom veel gevraagd op de arbeidsmarkt.

Opleidingen RMIT University

Aan RMIT University kun je opleidingen volgen in vele studierichtingen. Neem contact op de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Afgestudeerde studenten van RMIT University
Behaal ook je diploma aan RMIT University in Australië

Academische erkenning

RMIT University heeft in 2015 vijf sterren voor excellentie ontvangen in de QS wereldwijde ranglijst van top universiteiten.

Stagelopen tijdens je studie

Door de goede contacten met het bedrijfsleven heb je als student aan deze universiteit de mogelijkheid om stage te lopen bij grote, internationale bedrijven zoals IBM, Rolls-Royce, KPMG, Airbus, Nestlé en Coca-Cola. En met meer dan 120 partner instellingen over de hele wereld biedt RMIT je wereldwijde toekomstmogelijkheden.

Leuke weetjes

  • Graeme Simsion, auteur van de boeken Het Rosie Project en Het Rosie effect, heeft twee studies gevolgd aan RMIT University. In 2014 heeft hij er een Diploma of Professional Writing and Editing behaald en in 2013 een Advanced Diploma of Screenwriting.
  • Aan RMIT University studeren in totaal ca. 70.000 studenten. 
  • Het aantal internationale studenten dat aan RMIT University studeert is ca. 28.000 afkomstig uit meer dan honderd landen.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Meer informatie over RMIT University?
Contacteer ons
Contact