Macquarie University

Meld je aan voor een studie aan Macquarie University in Sydney

Aanmelden bij Macquarie University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Macquarie University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Macquarie University

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding, dien je in het bezit te zijn van een secundair diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelor te hebben afgerond. Heb je geen secundair diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Macquarie University?

In sommige gevallen kan je eindresultaat voor je Engels examen meetellen. Is dit niet het geval, dan moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn de TOEFL en de IELTS

Studiebeurzen Macquarie University

Macquarie University (MQ) heeft regelmatig interessante studiebeurzen voor internationale studenten. Een zeer aantrekkelijke studiebeurs voor bijvoorbeeld studenten media, communicatie of journalistiek is de Student Representative Scholarship. Deze beurs heeft, met inbegrip van een GoPro camera en een Samsung Tablet, een totale waarde van 2.000 AUD en is speciaal voor study abroad studenten.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de Student representative scholarship van Macquarie University.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen aan Macquarie University starten tweemaal per jaar, in februari en juli. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een studie aan deze universiteit, maak dan minimaal vijf maanden voor aanvang van de opleiding een afspraak met ons. Wij helpen je met je al vragen, je aanmelding en andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY of download de aanmeldingsformulieren als je je wilt aanmelden bij MQ.

Macquarie University - aanmeldingsformulier - Bachelor
Download
Macquarie University - aanmeldingsformulier - Master
Download
Macquarie University - aanmeldingsformulier - Study Abroad
Download
Meer informatie over Macquarie University?
Contacteer ons
Contact