Macquarie University

Macquarie University studenten
 

Studeren aan Macquarie University

Macquarie University (MQ) is in 2015 uitgeroepen tot één van de meest internationale universiteiten ter wereld. De Australische universiteit staat bekend om haar uitstekende, interdisciplinaire onderzoeksprojecten en onderwijs. De campus van MQ is gevestigd midden in de wereldstad Sydney en biedt eersteklas faciliteiten.

Hieronder vind je informatie over studeren aan Macquarie University. Op de subpagina’s lees je meer over de opleidingen, het studentenleven in Sydney, de studentenhuisvesting en aanmeldingsprocedure.

Redenen om te studeren aan Macquarie University

Als Macquarie student word je opgeleid om anders te denken. Je leert er kritisch te denken en je eigen mening te vormen. De universiteit biedt opleidingen van wereldklasse waarin theorie wordt gecombineerd met voorbeelden uit de praktijk. Een diploma van MQ biedt je uitstekende carrièrekansen en een hoog startsalaris. CEO's van over de hele wereld plaatsen Macquarie University in de top 5 van Australische universiteiten voor werving van personeel.

Wat kan ik studeren aan Macquarie University?

Aan Macquarie University kun je als Belgische student kiezen uit de onderstaande opleidingen:

  • bacheloropleiding
  • masteropleiding
  • één of twee semesters studeren als study abroad student

Je kunt kiezen uit een groot aanbod aan opleidingen en vakken in verschillende studierichtingen. MQ biedt uitstekende opleidingen in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, milieuwetenschappen, psychologie, techniek en talen. De universiteit biedt een zeer goede Master of Applied Finance en de Master of Business Administration wordt gezien als één van de beste in de regio Azië-Pacific. 

Lees meer over de vele studiemogelijkheden op de pagina Opleidingen aan Macquarie University of neem contact op met één van onze studieadviseurs om de studie van je dromen te vinden.

Wat kost het om te studeren aan Macquarie University?

Het collegegeld aan MQ varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. 

Om je te helpen met de financiering van je studie, biedt Macquarie University regelmatig studiebeurzen aan. Zo kun je je als aankomend study abroad student aanmelden voor een Student Representative Scholarship. Je maakt dan kans op een studiebeurs ter waarde van 1.000 AUD en een Samsung Tablet en GoPro camera. In ruil voor deze financiële bijdrage en coole gadgets ga je verslag doen van jouw studie-ervaringen en het studentenleven aan Macquarie University. Een geweldige kans als je bijvoorbeeld media, communicatie of journalistiek studeert!

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten, studiebeurzen van MQ, een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Sydney, Australië en al je andere vragen.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: ca. 38.000
Aantal internationale studenten: ca. 12.000 uit ruim 110 landen

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie aan Macquarie University, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Meer informatie over Macquarie University?
Contacteer ons
Contact