La Trobe University

Aanmelden bij La Trobe University

Aanmelden bij La Trobe University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan La Trobe University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Toelatingseisen La Trobe University

Om toegelaten te kunnen worden tot een bachelorstudie dien je in het bezit te zijn van een secundair diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor La Trobe University?

Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste voor toelating tot een studie aan La Trobe University. In de meeste gevallen moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn TOEFL en IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

La Trobe neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Als je geïnteresseerd bent in een studie deze universiteit neem dan contact met ons op. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY of download de aanmeldingsformulieren als je je wilt aanmelden bij La Trobe University.

La Trobe University - aanmeldingsformulier - Bachelor
Download
La Trobe University - aanmeldingsformulier - Master
Download
La Trobe University - aanmeldingsformulier - Study Abroad
Download
Meer informatie over La Trobe University?
Contacteer ons
Contact