Griffith University

Studeren aan Griffith University in Australië

Opleidingen Griffith University

Griffith University is erg populair onder internationale studenten. Er studeren meer dan 9.000 internationale studenten. De universiteit heeft een ruim aanbod aan goede opleidingen binnen haar vier faculteiten - Health, Griffith Business School, Arts, Education and Law (AEL) en Science.

Wat kan ik studeren aan Griffith University?

Als Belgische student kun je kiezen uit de onderstaande opleidingen aan Griffith University:

  • Bachelor
    Griffith heeft een ruim aanbod aan bacheloropleidingen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Master
    Griffith heeft een ruim aanbod aan masteropleidingen, postgraduate certificate – en - diploma programma’s. Wat dacht je van een master op het gebied van Sport Management, International Relations of Business? Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
    Als study abroad student kun je één of twee semesters studeren aan Griffith en kiezen uit vele vakken. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!

Informeer bij een van onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden aan Griffith University. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure. Neem contact op.

Stageprogramma

Ook kun je als undergraduate (bachelor) of study abroad student aan Griffith University een stage (Community Internship Program) doen bij een Australische non-profit organisatie. Dit biedt je de mogelijkheid om werkervaring in Australië op te doen in combinatie met je studie. Aan het Community Internship Program zijn geen extra kosten verbonden en je krijgt er nog studiepunten voor ook.

Wanneer starten de semesters aan Griffith University?

Griffith University heeft een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3).

Trimester 1: van februari tot juni
Trimester 2: van juli tot oktober
Trimester 3: van oktober tot februari

Wacht niet te lang en maak gratis een afspraak met de studieadviseurs van KILROY zodra je weet voor welke opleiding jij je wilt aanmelden.

Studierichtingen

Aan Griffith kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Griffith University?
Contacteer ons
Contact