Griffith University

Behaal je diploma aan Griffith University in Australië

Aanmelden bij Griffith University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Griffith University in Brisbane en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Toelatingseisen Griffith University

Om toegelaten te worden tot een bachelorstudie aan Griffith University dien je in het bezit te zijn van een diploma secundair onderwijs. Heb je dit niet? Wellicht zijn er dan voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs informeren je hier graag over.

Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond.

Wil je gedurende 1 of 2 semesters vakken volgen aan Griffith University? Dan kan ook, dit wordt study abroad genoemd. Dit kun je zowel op bachelor- als op masterniveau doen. Iedereen met een diploma secundair onderwijs kan deelnemen aan dit programma.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Griffith University?

In de meeste gevallen dien je ook een Engelse taaltest te doen. De taaltesten die door de universiteit aanvaard worden zijn TOEFL en IELTS en sinds 2011 ook Cambridge Certificate in Advanced English (CAE) en Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE). 

De toelatingseisen kunnen verschillen naargelang de vakken en richting die je kiest. Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen en je de precieze toelatingseisen doorgeven die in jouw specifiek geval gelden.  Zij kunnen je ook meer informatie geven over eventuele studiebeurzen voor internationale studenten.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Griffith University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. De universiteit hanteert een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3). 

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, wacht dan niet te lang en maak gratis een afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY of download de aanmeldingsformulieren als je je wilt aanmelden bij Griffith University.

Griffith University - aanmeldingsformulier - Bachelor
Download
Griffith University - aanmeldingsformulier - Master
Download
Griffith University - aanmeldingsformulier - Study Abroad
Download
Meer informatie over Griffith University?
Contacteer ons
Contact