Curtin University

Meld je aan bij Curtin University - KILROY

Aanmelden bij Curtin University

Wil jij een onvergetelijke studie-ervaring beleven aan Curtin University in Perth? Hou er dan rekening mee dat het onderwijssysteem in Australië is anders dan in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Belgische diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Curtin University

Om te worden toegelaten tot een bacheloropleiding aan Curtin University dien je in het bezit te zijn van een secundair diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen diploma van het secundair onderwijs maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over. Neem contact op.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Curtin University?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL-test of de IELTS-test.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Curtin University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli. Wij adviseren om je minimaal 5 maanden voor aanvang van de opleiding aan te melden. Dan heb je voldoende tijd om al het regelwerk in orde te maken. Als je geïnteresseerd bent in een opleiding aan deze universiteit, aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY als je je wilt aanmelden bij Curtin University.

Meer informatie over Curtin University?
Contacteer ons
Contact