Blue Mountains

Wat dacht je van een opleiding Hospitality Management aan BMIHMS?

Studie informatie Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS ofwel Blue Mountains) is een internationaal georiënteerde onderwijsinstelling. Meer dan tweederde van de studenten komt van buiten Australië. Voor opleidingen op het gebied van hotel- of eventmanagement, toerisme of daaraan gerelateerde studierichtingen zit je hier goed.

Opleidingen Blue Mountains

Je kunt een bachelor volgen van 2,5 jaar. Dit is de Bachelor of Business in International Hotel and Resort Management of in International Event Management. In het eerste en tweede jaar van de opleiding doe je minstens 600 uur praktijkervaring op tijdens stages bij verschillende hotels of evenementenorganisaties over de hele wereld. De eerste twee jaar volg je op de campus in Leura en het derde jaar op de nieuwe campus in hartje Sydney.

De Master of International Hotel Management en de Master of Global Business Management zorgen voor verdere training en ervaring en bieden je de mogelijkheid om een netwerk in de branche op te bouwen. Dit zijn opleidingen van twee jaar waarin je zowel theoretische kennis als praktische ervaring opdoet. De masters bestaan uit een certificate en diploma programma plus een academische studieperiode van zes maanden en volg je op de nieuwe campus in Sydney.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de studiemogelijkheden aan BMIHMS.

Academisch jaar

Er zijn vier studieperiodes per jaar en daarom kun je ook vier keer per jaar aan een studie beginnen; in januari, april, juli en oktober.

Collegegeld

Tijdens de bacheloropleiding volg je de eerste twee jaar twee periodes per jaar en de andere twee periodes doe je een betaalde stage. Het derde jaar bestaat alleen uit twee studieperiodes.
De complete bachelor duurt 2½ jaar.
Diploma (1 jaar) - ca. 12.800 AUD per studieperiode
Associate degree (2 jaar) - ca. 12.800 AUD per studieperiode
Bachelor (2½ jaar) - ca. 12.800 AUD per studieperiode

Tijdens de masteropleiding volg je het eerste jaar vier studieperiodes. In het tweede jaar doe je de eerste twee periodes een betaalde stage, gevolgd door twee studieperiodes. De masteropleidingen duren in totaal 2 jaar.
1e jaar: ca. 6.500 AUD per studieperiode
2e jaar: ca. 6.500 AUD per studieperiode

Studierichtingen

Aan BMIHMS kun je opleidingen volgen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Blue Mountains?
Contacteer ons
Contact