Blue Mountains

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij Blue Moutains

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Belgische diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan de Blue Mountains International Hotel Management School en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

Toelatingseisen Blue Mountains

Om toegelaten te kunnen worden tot een Bachelor studie aan Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS ofwel Blue Mountains) dien je in het bezit te zijn van een diploma secundair onderwijs. 

Engels

Afhankelijk van jouw cijfer Engels op je secundair onderwijs diploma doe je wel of niet een taaltest. Neem contact met ons op of jij een Engelse TOEFL of IELTS moet doen.

Aanmelden

BMIHMS neemt vier keer per jaar nieuwe studenten aan. We raden je aan om je tenminste 3 tot 4 maanden voor het begin van de studieperiode aan te melden. Als je geïnteresseerd bent in een opleiding aan deze onderwijsinstelling neem dan contact met ons op. Wij helpen je kosteloos met je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY.

Meer informatie over Blue Mountains?
Contacteer ons
Contact