Blue Mountains

 

Studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School

Begin je carrière in hospitality management aan de beste hotelschool van Oceanië, de Blue Mountains International Hotel Management School. Hier kun je een goede opleiding volgen in een fantastische studieomgeving. Met een diploma van BMIHMS kun je werken in hotels, restaurants, in het toerisme of de evenementenbranche.

Waarom studeren aan Blue Mountains?

De Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS ofwel Blue Mountains) heeft een uitstekende reputatie in de hotelbranche. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk en tijdens de opleiding doe je ook een aantal betaalde stages.

Opleidingen

BMIHMS biedt diverse bachelor- en masteropleidingen in de studierichtingen Bedrijfseconomie en Hospitality & Toerisme.

Internationaal erkend onderwijs

Na het behalen van je bachelordiploma aan BMIHMS ontvang je tevens een Swiss Hotel Association (SHA) diploma. SHA is de officiële vertegenwoordiger van de Zwitserse hotel industrie.

De kwaliteit van het bacheloronderwijs van BMIHMS wordt gegarandeerd door de University of Queensland. De University of Queensland is één van de top 50 universiteiten ter wereld en lid van de Group of Eight, de acht meest toonaangevende Australische onderzoeksuniversiteiten.

Feiten & cijfers

Aantal Studenten: 250
Aantal internationale studenten: 167

Meer informatie over Blue Mountains?
Contacteer ons
Contact