University of California - San Diego

Aanmelding University of California San Diego

Aanmelden bij University of California San Diego

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Belgische diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan University of California San Diego en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen University of California San Diego

Aan University of California San Diego (UCSD) kun je een of meerdere periodes (quarters) studeren als study abroad student. Om aan UCSD te studeren, kijkt de universiteit naar je opleidingsachtergrond en behaalde resultaten. De toelatingseisen variëren per programma.

Neem contact op met onze studieadviseur voor meer informatie over de toelatingseisen.

Engels

Om aan University of California San Diego te studeren moet je tevens een Engelse taaltest doen, bijvoorbeeld de TOEFL of IELTS.

Aanmelden

De opleidingen starten meerdere keren per jaar; in januari, maart en september. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie te studeren. Je begint dan in juni. De universiteit werkt met ´quarters´ van 3 maanden.

We raden je aan minimaal 4-5 maanden voor aanvang van van je studie de aanmelding op te starten. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Wij helpen je met je vragen, aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY als je je wilt aanmelden.
 

Meer informatie over University of California - San Diego?
Contacteer ons
Contact