University of California - Los Angeles

Colleges volgen aan University of California Los Angeles

Studie informatie University of California Los Angeles

University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) in Californië, Amerika biedt interessante en uitdagende certificate opleidingen in diverse studierichtingen. Ook is het mogelijk om één of meerdere quarters vakken te volgen aan UCLA Extension en/of UCLA College of Letters and Science.

Opleidingen

Als internationale student kun je aan University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) kiezen uit ruim vijftig certifcate programma´s (verkorte opleidingen voor young professionals) in de meest uiteenlopende studierichtingen, van international business, kunst & vormgeving en marketing tot media of bijvoorbeeld milieu & duurzaamheid. Bij veel van deze opleidingen kun je ook een stage doen, zodat je naast je studie tevens waardevolle werkervaring opdoet. De duur van de certificate programma´s verschilt per opleiding en varieert van 2 tot 12 quarters.

Doe je liever een kortere studie? Kies dan voor een study abroad programma. Als study abroad student volg je gedurende één of meerdere quarters vakken aan UCLA Extension en/of UCLA College of Letters and Science. Ook dan kun je kiezen uit vakken in vele studierichtingen. De meest populaire vakken aan het UCLA College of Letters and Science zijn op het gebied van politieke wetenschappen en geschiedenis, maar ook vakken in de geestes-, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen zijn mogelijk. De optie om vakken te volgen op het gebied van economie en psychologie is beperkt, vanwege de populariteit onder bestaande studenten. 

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Academisch jaar

Het academisch jaar aan UCLA en UCLA Extension is ingedeeld volgens het ‘quarters system’, wat inhoudt dat het jaar verdeeld is in vier studieperiodes (de terms Fall, Winter, Spring en eventueel een Summer term). De terms Fall, Winter en Spring duren elk 11 weken inclusief 1 examenweek.

Collegegeld

Study Abroad: vanaf 8.500 USD per quarter (semester)
Gecertificeerde opleidingen: 26.300 USD per jaar

Studierichtingen

De meest populaire vakken en opleidingen aan UCLA bevinden zich in de Politieke Wetenschappen en Geschiedenis afdelingen. 

Meer informatie over University of California - Los Angeles?
Contacteer ons
Contact