University of California - Los Angeles

Meld je aan voor een studie aan University of California Los Angeles

Aanmelden voor University of California Los Angeles

Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten is anders dan in België. Onze studieadviseurs vertellen je graag met welke diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan de University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) of het College of Letters and Science van UCLA en of je nog aan aanvullende voorwaarden moet voldoen.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot een study abroad programma aan deze universiteit, moet je ingeschreven staan aan een hoger onderwijsinstelling, minimaal 1 jaar hoger onderwijs hebben genoten en gemiddeld een 7 staan.

Om toegelaten te worden tot een certificate programma moet je minimaal 18 jaar zijn. De gemiddelde leeftijd van de studenten die deze verkorte opleidingen volgen ligt tussen de 21 en 45 jaar. Minimaal een bachelordiploma of enkele jaren werkervaring wordt aangeraden.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Engels

Om aan te tonen dat je Engelse taalvaardigheid van voldoende niveau is, moet je een Engelse taaltest zoals de IELTS of de TOEFL test doen.

Aanmelden

Neem contact met ons op voor meer informatie over de aanmeldprocedure. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY.

Meer informatie over University of California - Los Angeles?
Contacteer ons
Contact