Santa Monica College

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij Santa Monica College

Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Santa Monica College en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Let op: Voor het afhandelen van de aanmeldingsprocedure bij Santa Monica College (SMC) vragen wij een eenmalige administratieve bijdrage van 550 Euro.

Toelatingseisen Santa Monica College

Om te studeren aan Santa Monica College dien je in het bezit te zijn van een diploma secundair onderwijs. Verder moet je minimaal 18 jaar zijn bij aanvang van het semester.

Engelse taaleisen

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Aanmelden bij SMC

De opleidingen starten twee maal per jaar, eind augustus en half februari. We raden je aan om voor aankomst in te schrijven voor bepaalde vakken. Neem contact met ons op indien je aan SMC wilt studeren. Wij helpen je met je al vragen, je aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY voor het aanmeldingsformulier.

Meer informatie over Santa Monica College?
Contacteer ons
Contact