San Diego State University

Meld je tijdig aan voor een studie aan SDSU

Aanmelden bij San Diego State University

Ben je geïnteresseerd in studeren aan San Diego State University? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in België. Wij kunnen je precies vertellen met welke Belgische diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze Amerikaanse universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor San Diego State University?

Als je één of twee semesters wilt studeren aan San Diego State University (SDSU), moet je minimaal 17 jaar zijn en in het bezit zijn van een secundair diploma. Voor het Semester at SDSU Business Courses program, gelden extra toelatingseisen.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de toelatingseisen.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Om een of twee semesters aan SDSU te studeren moet je een Engelse taaltest doen, bijvoorbeeld de TOEFL of IELTS. In sommige gevallen kan je examen Engels van bij ons voldoende zijn, in alle andere gevallen dien je een Engelse taaltest te doen. Neem contact op voor meer informatie.

Wanneer kan ik me aanmelden bij San Diego State University?

We raden je aan minimaal zes maanden voor aanvang van het semester te beginnen met je aanmelding. SDSU hanteert een vroege deadline en de semesters starten in augustus en januari. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Wij helpen je met je vragen, aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier SDSU

Neem contact op met KILROY als je je wilt aanmelden.

San Diego State University - aanmeldingsformulier
Download
Meer informatie over San Diego State University?
Contacteer ons
Contact