New York Film Academy

Aanmelden voor de New York Film Academy

Aanmelden bij New York Film Academy

Je kunt je gedurende het hele jaar aanmelden voor New York Film Academy. Om er zeker van te zijn van een plekje in de studie van je dromen, raden we je aan om de aanmelding zo snel mogelijk op te starten. Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten is anders dan in België. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten wordt en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Wat zijn de toelatingseisen voor New York Film Academy?

Om te worden toegelaten tot de New York Film Academy (NYFA) moet je minimaal 18 jaar oud zijn en oprechte passie voor het vakgebied hebben. Voor een bacheloropleiding of een associate degree aan de NYFA heb je minimaal een diploma secundair onderwijs nodig.

Naast bacheloropleidingen biedt de NYFA korte cursussen ofwel workshops van 1 tot 12 weken.

Afhankelijk van de studierichting en soort opleiding die je kiest, moet je auditie doen, zoals voor de voltijds acteeropleidingen bijvoorbeeld. Je kunt hiervoor een afspraak maken op de campus, of een DVD of hyperlink opsturen met een video van je auditie. Deze moet bestaan uit een introductie van jezelf en twee 1-minuut durende contrasterende monologen uit een gepubliceerd toneelstuk of screenplay.

Tevens moet je kunnen laten zien dat je de opleiding en je verblijf kunt bekostigen. Het collegegeld van de NYFA bedraagt rond de 30.000 USD per jaar en je moet rekenen op ongeveer 5.400 tot 8.000 euro aan woonkosten en levensonderhoud per studiejaar.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Engelse taaleisen

Alle vakken worden in het Engels gegeven. Het is dus belangrijk dat je je goed kunt uitdrukken in het Engels. Om deze reden moet je ook een Engelse taaltest doen om te worden toegelaten. De test die je moet afleggen, is de TOEFL test.

Financiering van je studie aan NYFA

Het is moeilijk om een studiebeurs of andere vorm van financiering voor een studie aan NYFA te regelen. Je moet echter wel kunnen aantonen dat je de opleiding en je verblijf kunt bekostigen. Wanneer je aan de NYFA wilt studeren, ontvang je hiervoor geen studiefinanciering vanuit België. 

Hoe meld ik me aan?

NYFA werkt niet met deadlines, maar om je te verzekeren van een plekje kun je je het beste minimaal twee maanden voor aanvang van de studie aanmelden. Er blijft zo voldoende tijd over voor de visumaanvraag en de zoektocht naar huisvesting. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan de NYFA, maak dan gratis een afspraak met een van onze studieadviseurs. Wij helpen je met je vragen, aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Neem contact op met KILROY om het aanmeldingsformulier voor NYFA te ontvangen.

Meer informatie over New York Film Academy?
Contacteer ons
Contact