Hawaii Pacific University

Aanmeldingsformulier

Aanmelden bij Hawaii Pacific University

Ben je geïnteresseerd in studeren aan Hawaii Pacific University? Neem dan contact op met de studieadviseurs van KILROY. Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Belgische diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Hawaii Pacific University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Wat zijn de toelatingseisen voor Hawaii Pacific University?

De toelatingseisen voor Hawaii Pacific University (HPU) zijn afhankelijk van het niveau van de studie die je kiest. Je moet in ieder geval minimaal een havodiploma hebben en minimaal 18 jaar zijn. De universiteit kijkt onder andere naar de resultaten van je voorgaande en huidige opleidingen en vraagt een redelijk cijfergemiddelde. Voor bepaalde masteropleidingen moet je een GRE- of GMAT-test afleggen.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de toelatingseisen van de studie van jouw dromen.

Wat zijn de Engelse toelatingseisen voor HPU?

Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste voor toelating tot een studie aan HPU. Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL- of IELTS-test.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over deze taaltesten.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Wil je een study abroad programma doen en in het najaarssemester (augustus) starten? Meld je dan uiterlijk begin april aan voor de gewenste vakken. Wil je een study abroad programma doen en in het voorjaarssemester (januari) starten? Meld je dan uiterlijk begin november aan voor de gewenste vakken. Wacht niet te lang, want vol is vol.

Wil je een bacheloropleiding doen aan Hawaii Pacific University en in augustus starten met je studie? Meld je dan voor 15 november aan. Dit geeft je de tijd om allerlei praktische zaken te regelen voor je vertrek naar het buitenland, zoals het inschrijven voor de gewenste vakken en het regelen van je huisvesting en financiële zaken.

Sommige masteropleidingen hanteren een specifieke aanmelddeadline. Informeer hiernaar bij onze studieadviseurs.

HPU neemt in principe het hele jaar nieuwe studenten aan. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan zo snel mogelijk een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Aanmeldingsformulier

Maak een afspraak met KILROY als je je wilt aanmelden voor een studie aan HPU of download de onderstaande aanmeldingsformulieren.

Hawaii Pacific University - aanmeldingsformulier - Bachelor
Download
Hawaii Pacific University - Aanmeldingsformulier - Master
Download
Hawaii Pacific University - Aanmeldingsformulier - Study Abroad
Download

 

Meer informatie over Hawaii Pacific University?
Contacteer ons
Contact