Green River College

Green River College ligt 35 minuten van Seattle

Studentenleven in Auburn, Washington

Green River Community College ligt in Auburn vlakbij Seattle in de staat Washington. De campus is een veilige en knusse omgeving om te studeren. In het weekend kun je natuurlijk Seattle en het noordwesten van Amerika gaan verkennen.

Ligging Green River Community College

De campus van Green River College (Green River) is gevestigd in Auburn. Deze kleine stad ligt op 35 minuten rijden van Seattle, een stad die vele restaurants, winkelcentra en culturele activiteiten biedt. Bovendien biedt de spectaculaire omgeving van Auburn en Seattle genoeg mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Wil je er een keer een weekend op uit? Dan ben je in 2,5 uur in Vancouver, in 2 uur bij de stranden aan de Stille Zuidzee en in 1 uur bij de lokale ski resorts in de bergen.

Ontdek de Amerikaanse staat Washington

Ramón Peekel is een Nederlandse student die via KILROY aan Green River in Amerika is gaan studeren. Tijdens zijn studie gaat hij regelmatig met zijn GoPro camera en selfie stok op pad om de omgeving van Auburn en Seatlle te ontdekken. In de onderstaande afspeellijst zie je een aantal video's van hem en zijn vrienden.

Seattle

Seattle heeft 582.000 inwoners. De stad is het economisch hart van het noordwesten van de Verenigde Staten. De bevolking staat bekend als zeer open-minded. Het symbool van Seattle is de Space Needle. Dit is een toren die in het centrum van de stad is geplaatst ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1962.

Klimaat

De temperaturen in de regio van Seattle zijn mild, hoewel het in de winter nog wel eens regent. In de zomer zijn de dagen warm en zonnig.

Reisinformatie Seattle

De Travel Specialists van KILROY geven je graag meer informatie over Seattle. Over voordelige vliegtickets, hotels en hostels, autoverhuur en reizen.

Meer informatie over Green River College?
Contacteer ons
Contact