Green River College

Studeren aan Green River College

Opleidingen Green River College

Aan Green River College kun je, naast één of twee semesters, ook een 'University Transfer program' volgen. Dit biedt je de mogelijkheid om de eerste twee jaar van een bacheloropleiding te behalen aan Green River en deze zonder vertraging te vervolgen aan een Amerikaanse universiteit.

Wat kan ik studeren aan Green River Community College?

Aan Green River College (Green River) kun je, naast study abroad programma's, een Associate degree doen ofwel het University Transfer program volgen. Het 'University Transfer program' biedt je de mogelijkheid om de eerste twee jaar van een bacheloropleiding te volgen aan Green River. Vervolgens kun je je bachelor zonder vertraging afronden aan een Amerikaanse universiteit. Het voordeel hiervan is dat Green River deze eerste twee jaar van de opleiding tegen een lager tarief aanbiedt dan de universiteiten in de Verenigde Staten. Bovendien krijg je aan Green River les in kleine klassen.

Lees meer over de aanmeldingsprocedure.

Academisch jaar

Het schooljaar bestaat bij Green River uit drie periodes (quarters). Elke periode duurt drie maanden.

Collegegeld

Het collegegeld per periode is: ca. 3.300 USD*

*Om toegelaten te worden voor een heel studiejaar, moet je kunnen aantonen dat je over een jaarlijks budget van ca. 19.965 USD beschikt. Voor één studieperiode moet je over een budget van ca. 6.655 USD beschikken. Dit is wat je nodig hebt voor het collegegeld, woonruimte, boeken, eten en zakgeld.

Studierichtingen

Aan Green River kun je kiezen uit de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Green River College?
Contacteer ons
Contact