Green River College

Studeren in Amerika aan Green River Community College - Salish Hall
 

Studeren aan Green River College

Green River College (Green River) is een college in Auburn, Verenigde Staten. Aan dit college in de mooie omgeving van Seattle kun je twee jaar studeren met de mogelijkheid om je opleiding te vervolgen aan een Amerikaanse universiteit. Ook kun je hier na je eindexamen een ‘gap year’ volgen. Dit is een van de weinige Amerikaanse colleges waar je op de campus kunt wonen.

Het grote voordeel van studeren aan Green River College

Aan Green River College (Green River) kun je, naast study abroad programma´s, een Associate degree doen ofwel het University Transfer program volgen. Dit laatste biedt je de mogelijkheid om de eerste twee jaar van een bacheloropleiding te behalen aan Green River en deze zonder vertraging te vervolgen aan een Amerikaanse universiteit. Hierbij kun je kiezen uit meerdere studierichtingen.

Bijkomend voordeel is dat Green River volledige ondersteuning biedt aan internationale studenten inclusief accommodatie, persoonlijk advies en intensieve taalcursussen. Tevens biedt Green River deze opleidingen tegen lager tarief aan dan universiteiten in de Verenigde Staten en wordt er les gegeven in kleine groepen.

Lees meer over de opleidingen aan Green River.

Green River College campus
Green River College campus

Studeren aan een topuniversiteit

Tweemaal per jaar komen ruim honderd gerenommeerde universiteiten, waaronder bijvoorbeeld University of California Berkeley, naar Green River om internationale studenten te werven voor hun opleidingen. Met het transfer programma van Green River kun je doorstromen naar werkelijk honderden topuniversiteiten verspreidt over de Verenigde Staten.

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ca. 10.000
Aantal internationale studenten: ca. 1.000 uit meer dan dertig landen

Meer informatie over Green River College?
Contacteer ons
Contact