Foothill-DeAnza Colleges

Meld je aan voor een studie aan Foothill-DeAnza Colleges

Aanmelden bij Foothill-DeAnza Colleges

Hieronder vind je meer informatie over hoe jij je kan aanmelden aan Foothill en DeAnza Colleges. Als je geïnteresseerd bent in Foothull-DeAnza neem dan contact op met onze studieadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen met welke diploma's je toegelaten kan worden en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Foothill-DeAnza Colleges

Als Study Abroad student moet je een overzicht van je behaalde resultaten doorgeven om toegelaten te worden aan Foothill-DeAnza Colleges. In de meeste gevallen dien je ook een Engelse taaltest te doen. De taaltesten die door Foothill-DeAnza Colleges aanvaard worden zijn TOEFL en IELTS.

De toelatingseisen kunnen verschillen naargelang de vakken en richting die je kiest. Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen en je de precieze toelatingseisen doorgeven die in jouw specifiek geval gelden.  Zij kunnen je ook meer informatie geven over eventuele studiebeurzen voor internationale studenten.

Wanneer moet ik me aanmelden bij Foothill-DeAnza Colleges?

De inschrijvingen voor vakken en opleidingen worden aan Foothill-DeAnza colleges drie tot zes maanden voor het begin van een cursus of programma afgesloten. De verschillende deadlines zijn afhankelijk van jouw keuze. We raden je aan minimaal 6 à 7 maanden op voorhand contact op te nemen met onze studieadviseurs. Zij kunnen je verder helpen met al je vragen, je aanmelding en andere praktische zaken.

Meer informatie over Foothill-DeAnza Colleges?
Contacteer ons
Contact