Foothill-DeAnza Colleges

De campus van Anza College- Foothill-De Anza Colleges, Silicon Valley, Californië
 

Studeren aan Foothill-DeAnza Colleges

Met een prachtlocatie in het centrum van Silicon Valley, liggen zowel Foothill als De Anza Colleges dicht bij verschillende gekende buurten in Californië zoals Cupertino, Los Altos, Palo Alto en Stanford. Foothill College is gelegen in Los Altos Hills en De Anza College in Cupertino. Gecombineerd vormen Foothill-De Anza een van de grootste college regio's in de Verenigde Staten met jaarlijks meer dan 64.000 studenten.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan Foothill DeAnza Colleges in Californië. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingen, het studentenlevenhuisvesting voor studenten en de aanmeldingsprocedure.

Aan Foothill DeAnza Colleges kan je van een uitstekende opleiding genieten aan een betaalbare prijs. Beide campussen hebben hun eigen persoonlijkheid en beschikken over een groot aanbod van academische programma's.

5 goede redenen om te studeren aan Foothill-DeAnza Colleges

 1. FHDA bevinden zich in het hart van Silicon Valley en dicht bij San Francisco - een van de meest interessante gebieden van de hele Amerikaanse westkust. 
 2. In vergelijking met Amerikaanse universiteiten is het collegegeld van FHDA zeer gunstig.
 3. Gemiddeld 20-25 studenten per klas en je krijgt les van gekwalificeerde docenten.
 4. Er is een international office waar internationale studenten voor alles terecht kunnen, van vragen over je studie tot vragen over sociale activiteiten.
 5. Bij het behalen van een bepaald cijfergemiddelde, kun je een zeer voordelige transfer maken naar universiteiten in Californië. FHDA staan zeer hoog aangeschreven als het gaat om studenten die na hun associate degree doorstromen naar een universiteit. Je krijgt gegarandeerd vijftien gesprekken en hebt de keuze uit alle 8 campussen van University of California en alle 23 campussen van California State University.
 6. FHDA hebben het Entrepeneur Center en de populaire 'Business Plan Competition' opgericht, waarvan de jury bestaat uit succesvolle ondernemers uit Silicon Valley.

Foothill-De Anza Colleges feiten

 • Gerangschikt als #1 en #2 op vlak van studenten die doorstromen naar een universiteit na hun associate degree aan FHDA. 
 • Hebben het Entrepeneur Center en de populaire 'Business Plan Competition' opgericht, waar de jury bestaat uit succesvolle ondernemers uit Silicon Valley. 
 • Bieden de 2 daaropvolgende studiejaren om je bachelor te behalen aan halve prijs aan. Je hebt de keuze uit alle 8 campussen van University of California en alle 23 campussen van California State University. 
 • Je krijgt gegarandeerd 15 gesprekken met acht campussen van de University of California en andere instellingen.

Wat kan ik studeren aan Foothill-DeAnza Colleges?

Aan Foothill-De Anza Colleges kun je als Belgische student de onderstaande opleidingen volgen:

Foothill DeAnza Colleges De Colleges van Foothill en De Anza bevinden zich in het hart van Silicon Valley, Californië.

Wat kost het om te studeren aan Foothill-DeAnza Colleges?

Het collegegeld aan Foothill DeAnza colleges varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. 

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten, een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Californië en al je andere vragen.

Leuke weetjes over Foothill-DeAnza Colleges

 • Totaal aantal studenten over de twee campussen: meer dan 64.000.
 • Meer dan 4.300 internationale studenten, afkomstig uit meer dan 100 verschillende landen.
 • Beschikken over 'de mooiste college omgeving in de VS' en verschillende bekroonde gebouwen.

Studeren aan Foothill De Anza Colleges

Hoe kan KILROY me helpen?

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op en maak je gratis afspraak. 

Wil je meer weten over Foothill-DeAnza Colleges?

Meer informatie over Foothill-DeAnza Colleges?
Contacteer ons
Contact