California State University San Marcos

Studeren aan California State University San Marcos
 

Studeren aan California State University San Marcos

California State University San Marcos ligt aan de kust van Zuid-Californië in Amerika, een geweldige plek voor een studie in het buitenland. De universiteit biedt goede opleidingen, uitstekende ondersteuning en een veilige en mooie studieomgeving.

Waarom studeren aan California State University San Marcos?

De campus van California State University San Marcos (CSUSM) ligt in een rustige wijk op slechts een half uur met de auto van het centrum van San Diego. Binnen 20 minuten ben je op enkele van de mooiste stranden van Californië, waar je heerlijk kunt surfen, zwemmen en zeilen.

CSUSM is in december 2011 voor het tweede jaar achtereen door StateUniversity.com uitgeroepen tot de veiligste universiteit in Californië (Safest Schools report).

De universiteit bereidt je voor op succesvolle internationale carrière. De campus is klein en voorzien van de nieuwste apparatuur en faciliteiten. De sfeer is persoonlijk en de docenten bieden uitstekend onderwijs.

In de omgeving van San Diego zijn een groot aantal internationale bedrijven gevestigd die zich bezig houden met onder andere biotechnologie, productie van groene energie, toerisme, productie van sportartikelen (golf).

Opleidingen

CSUSM biedt uitstekend onderwijs. Je kunt kiezen voor een bachelor, master of study abroad programma in vele studierichtingen.

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen.

Academische erkenning

CSUSM is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges.

In 2011 ontving CSUSM voor het vijfde jaar op rij de President's National Higher Education Community Service Honor Roll. Dit is de hoogste erkenning die een college of universiteit in Amerika kan ontvangen voor haar inzet op het gebied van vrijwilligerswerk en maatschappelijke betrokkenheid.

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ruim 10.000
Aantal internationale studenten: ca. 200

Meer informatie over California State University San Marcos?
Contacteer ons
Contact