California State University, Northridge

Studeren in Northridge vlakbij Hollywood, Californië

Studentenleven in Northridge, Californië

California State University Northridge is gevestigd in Northridge. Dit is een wijk in de San Fernando Valley in Los Angeles, Californië op nog geen half uur van Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica en de bekende stranden aan de westkust van Amerika. Wie wil hier nu niet studeren?

Bezienswaardigheden in Californië

De geweldige ligging van California State University Northridge (CSUN) biedt je de kans om tijdens je studie in Amerika de prachtige stranden en bekende bezienswaardigheden in Californië te bezoeken, zoals:

  • Hollywood
  • Beverly Hills
  • Santa Monica
  • Malibu
  • Universal Studios
  • Disneyland

Of plan met andere studenten een weekendtrip naar de Grand Canyon, Las Vegas, San Diego en San Francisco!

Neem contact op met KILROY voor meer informatie over studeren aan CSUN in Californië.

Los Angeles beach
California, Here I Come

Northridge is gelegen in Los Angeles, Californië, in het centrum van de San Fernando Valley. Het is een residentiele buurt in de voorsteden van Los Angeles. Je vindt er verschillende shops, restaurants, cinema’s en vele studenten terug. Ook vind je er goede verblijfplaatsen voor studenten terug.

Mix van cultuur en ervaring

Studenten hier maken deel uit van een multiculturele gemeenschap – zowel op de campus als in de nabije omgeving. Verschillende gekende publieke personen hebben de CSUN campus reeds bezocht en toespraken en /of lezingen gegeven. In de klaslokalen en aula’s vind je professionals van de entertainment industrie terug.

Klimaat

Californië staat gekend om zijn aangenaam weer en klimaat. Dit is zeker een aangename afwisseling van ons regenachtig weer. Gemiddeld is het in San Fernando zo’n 288 dagen per jaar zonnig weer. Het temperatuur kan hoog oplopen met zo’n 35ºC rond Kerstmis.

Reisinformatie Los Angeles

De reisexperts van KILROY vertellen je graag meer over reizen naar Los Angeles. Bijvoorbeeld over voordelige vliegtickets, hostels en hotels, autohuur en reizen.

Meer informatie over California State University, Northridge?
Contacteer ons
Contact