Berkeley College

Mode en marketing studeren in New York aan Berkeley College

Studie informatie Berkeley College

Berkeley College in New York biedt beroepsgerichte bacheloropleidingen in onder andere de studierichting bedrijfseconomie, met specialisaties als bedrijfsadministratie, mode marketing en management, finance en nog veel meer. Het onderwijs is praktisch en een stage is dan ook onderdeel van de studie.

Opleidingen Berkeley College

Aan Berkeley College kun je bacheloropleidingen volgen in onder andere de studierichting bedrijfseconomie. Wat dacht je van een Bachelor of Business met bijvoorbeeld als specialisatie bedrijfskunde, mode marketing en management, international business of human resource management? Kijk onder aan deze pagina welke studierichtingen je nog meer kunt volgen aan deze onderwijsinstelling.

Het onderwijs is flexibel en praktisch en een stage is dan ook onderdeel van de studie. Het Career Service Centre helpt je bij het vinden van de juiste stage.

Ook is het mogelijk om een of twee semesters te studeren aan Berkeley College als onderdeel van je studie in België. Dit heet Study Abroad.

Wil je meer informatie over de opleidingen van Berkeley College? Neem contact op met onze studieadviseurs.

Academisch jaar

Het schooljaar aan Berkeley College is opgedeeld in kwartalen.

  • Winter: van januari tot maart
  • Voorjaar: van april tot juni
  • Najaar: van september tot december

Daarnaast is het mogelijk om cursussen in de zomer te volgen, van juli tot september, het curriculum is echter beperkt in de zomer.

Studiebeurzen

Berkeley College heeft regelmatig studiebeurzen beschikbaar voor internationale studenten die een volledige bacheloropleiding volgen aan de onderwijsinstelling. Informeer ernaar bij onze studieadviseurs.

Studierichtingen

Berkeley College biedt opleidingen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Berkeley College?
Contacteer ons
Contact