Rechten

Rechten studies in het buitenland

Rechten studeren in het buitenland

In een steeds mondialere wereld is het hebben van een internationaal netwerk en kennis die buiten de landsgrenzen gaat van groot belang. Dit geldt ook voor juridische vakken als entertainmentrecht, arbeidsrecht, strafrecht, mensenrechten en andere vakgebieden binnen het recht. KILROY werkt samen met erkende en toonaangevende universiteiten die kwalitatief hoogwaardig juridisch onderwijs bieden.

Zoek jij een opleiding rechten (law) in het buitenland? Wij kunnen je helpen met het vinden van een studie onder andere Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland.

Wil je rechten studeren in Amerika? In Amerika is een studie rechten een masteropleiding. Dit betekent dat je eerst een vierjarige bacheloropleiding (pre-law) moet doen, voordat je aan de echte studie rechten (law school) kunt beginnen.

Rechten studeren aan University of Greenwich in Engeland

Rechten studeren aan University of Greenwich in Engeland
De University of Greenwich School of Law is gevestigd in de hoofdstad Londen, de tweede beste studentenstad ter wereld, en biedt diverse bachelor- en masteropleidingen in de studierichting rechten.

Als je het vakgebied waar je naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Klik in het menu op de gewenste studierichting. Of vind de universiteiten in het buitenland die rechtenstudies aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer weten over de studierichting Rechten?
Contacteer ons
Contact