Scheikunde

Scheikunde studeren in het buitenland

Scheikunde studeren in het buitenland

Houd jij je graag bezig met het analyseren van chemische verbindingen en de structuur van moleculen? Kies dan voor een studie scheikunde. Een scheikundeopleiding in het buitenland biedt je, naast goed onderwijs, ervaren docenten en informatie over internationale ontwikkelingen binnen de chemie, een geweldige ervaring en verrijking van je cv.

Tijdens een studie scheikunde bestudeer je de eigenschappen van allerlei stoffen en hoe ze onderling op elkaar reageren. Met behulp van moderne technieken onderzoek je de structuur van moleculen en levende cellen en doe je experimenten in een scheikunde laboratorium.

Als scheikundige leer je onder andere nieuwe methoden ontwikkelen om moleculen te maken voor specifieke toepassingen of computermodellen ontwikkelen waarmee je het gedrag van moleculen kunt nabootsen en voorspellen.

Scheikunde studeren aan Coventry University in Engeland

Scheikunde studeren aan Coventry University in Engeland
Wat dacht je van een bachelor Analytical Chemistry and Forensic Science aan Coventry University? Tijdens de studie leer je moderne analytische technieken in te zetten binnen bijvoorbeeld de voedings- of farmaceutische industrie.
Lees meer over Coventry University


Vind universiteiten in het buitenland die opleidingen Scheikunde aanbieden door hieronder op het land van je voorkeur te klikken:

Meer weten over de studierichting Scheikunde?
Contacteer ons
Contact