Bachelor in het buitenland

Doe een bachelor in het buitenland met KILROY
Iedereen die in België toegang heeft tot de universiteit kan in het buitenland met een bachelor starten. Een bacheloropleiding volg je normaal gesproken na jouw diploma secundair onderwijs en duurt meestal drie of vier jaar.

Na de TSO en BSO studeren in het buitenland

Met een TSO of BSO-diploma kun je aan een aantal universiteiten in het buitenland een schakeljaar doen - het zogenoemde foundation year. Nadat je dit schakeljaar hebt afgerond, stroom je door naar de bachelorstudie die drie jaar duurt. Uiteindelijk ben je dan vier jaar kwijt aan je bacheloropleiding. Je kunt met een TSO en BSO-diploma een Associate Degree aan een college in Amerika doen - dit zijn de eerste twee jaar van een bacheloropleiding, waarna je door kunt stromen naar een Amerikaanse universiteit. 

Toelatingseisen bachelor in het buitenland

Het is dus per land en opleiding verschillend wat de toelatingseisen voor een bacheloropleiding zijn. Niet alleen qua vooropleiding, maar ook qua cijfergemiddelde kunnen toelatingseisen per opleiding verschillen. Ook is jouw Engelse taalniveau relevant, de bachelorstudie is immers Engelstalig - hiervoor dien je een IELTS of TOEFL test af te leggen. Een hoog eindcijfer voor Engels op jouw diploma secundair onderwijs of een Cambridge test volstaan soms ook.

Welke bacheloropleiding?

Er zijn ontzettend veel verschillende bacheloropleidingen in de meest uiteinlopende studierichtingen. Elke opleiding heeft andere toelatingseisen en praktische zaken, we begrijpen dus goed dat je wat hulp kunt gebruiken. Neem daarom even contact op met de studieadviseurs van KILROY education voor gratis advies. We kunnen je zelfs helpen met de gehele aanmeldingsprocedure.

Wat dacht je van een:

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Op zoek naar een bachelor in het buitenland?
Zoek hier
Meer informatie over bachelors in het buitenland
Neem contact op
Contact