Behaal een Online TEFL-certificaat

Behaal online je TEFL-certificaat en ga Engelse les geven in het buitenland
Het behalen van het wereldwijd erkende TEFL-certificaat (Teaching English as a Foreign Language) biedt je de mogelijkheid om Engelse taallessen te geven aan kinderen en volwassenen in het buitenland. Ook geeft het je voordeel bij het solliciteren naar een leuke, internationale baan. Het betekent namelijk dat je een uitstekende beheersing van de Engelse taal hebt en daarmee onderscheid je je van andere kandidaten.

Voor wie is het Online TEFL-diploma programma bedoeld?

Iedereen van 18 jaar en ouder met een goede kennis van de Engelse taal kan zich aanmelden voor het TEFL-diploma programma. De voorkeur gaat uit naar mensen die minimaal een half jaar gestudeerd hebben op bachelorniveau maar dit is geen vereiste.

Wanneer kan ik starten met het Online TEFL-diploma programma?

Het programma start elke 2 weken. De aanmeldingsprocedure is snel en gemakkelijk. Wij adviseren je een maand voordat je wilt starten, contact op te nemen met de studieadviseurs van KILROY. Zij helpen je met de aanmelding en andere praktische zaken.

Wat leer ik tijdens het Online TEFL-diploma programma?

Het Online TEFL-diploma programma is een intensieve cursus die je opleidt om Engelse les te geven aan kinderen en volwassenen in het buitenland. Je ontwikkelt didactische en praktische vaardigheden om de Engelse taal te onderwijzen aan niet-Engelstaligen. Je krijgt onderwijs in de Engelse grammatica en uitspraak, leert hoe je de lees- en luistervaardigheid van je leerlingen en studenten kunt verbeteren en hoe je je voorbereidt op het verzorgen van de lessen. Ook leer je in de praktijk hoe het voelt om voor de klas te staan, zodat jij straks vol vertrouwen als docent aan de slag kunt gaan.

Hoeveel tijd neemt het Online TEFL-diploma programma in beslag?

Het TEFL-programma bestaat uit 150 studie-uren (130 uur online les en 20 uur praktijk). Je begint met een inleidende week, gevolgd door 10 weken les. Reken erop dat je er 2 tot 3 uur per dag (10 tot 15 uur per week) mee bezig zult zijn. Het online platform voor vragen en discussies is 24 uur per dag beschikbaar.

De praktijkcomponent van 20 uur is bedoeld om je meer vertrouwen te geven in het lesgeven. Je kunt bijvoorbeeld bijles geven via Skype of aan iemand in je eigen omgeving, of als klassenassistent werken op een school. Ook het observeren van lessen behoort tot de mogelijkheden om praktijkervaring op te doen.

Wanneer ontvang ik mijn TEFL-certificaat?

Nadat je de 130 lesuren en de 20 uren praktijk hebt afgerond, ontvang je het wereldwijd erkende TEFL-certificaat. Dit certificaat is geldig voor de rest van je leven! Je ontvangt het document zowel via de post als via email zodat je het gemakkelijk kunt meesturen als bijlage als je gaat solliciteren.

Wat kost het Online TEFL-diploma programma?

De kosten van het TEFL-programma bedragen 1.000 USD.

Wil jij je aanmelden?
Maak gratis een afspraak

Met een TEFL-certificaat kun je o.a. Engelse les geven in het buitenland
Behaal je TEFL-certificaat en ga Engelse les geven in het buitenland 

Wil je meer informatie?
Neem contact op
Contact