De aanmeldingsprocedure

KILROY helpt je met de gehele aanmeldingsprocedure voor een studie in het buitenland.
KILROY werkt direct samen met buitenlandse universiteiten waardoor we jouw aanmelding snel kunnen beoordelen en jij binnen no-time geplaatst bent en in het buitenland kunt studeren.

Weet jij wat je wilt studeren en heb je de stappen van het intakegesprek doorlopen? Als de financiering ook rond is beginnen we met de aanmeldprocedure: 

1. Verificatie diploma's (incl. cijferlijsten) en documenten

Allereerst beginnen we met het verzamelen van alle benodigde papieren en vertalen we - waar nodig - je diploma's en cijferlijsten.

2. Jouw Engels niveau testen

De opleiding in het buitenland is in het Engels en daarom dient jouw Engels op academisch niveau te zijn. Het doen van een Engelse taaltest kun je doen bij IELTS of TOEFL. Er zijn wachttijden voor deze testen, schrijf je daarom op tijd in!  

3. Aanmelden bij de onderwijsinstelling

Nadat alle documenten en formulieren zijn verzameld, handelen wij de aanmelding voor jou af. De aan ons verstrekte informatie behandelen we vanzelfsprekend op vertrouwelijke wijze. Je ontvangt binnen 4-8 weken bericht over je aanmelding. 

4. Succesvol aangemeld

Gefeliciteerd! De aanmelding is gelukt en zodra jij de aanmelding officieel heb geaccepteerd, kun je  beginnen met de verdere voorbereiding van je buitenland avontuur.

5. Praktische zaken

Nu kun je beginnen met het regelen van de praktische zaken rondom je studie in het buitenland. Zoals het regelen van huisvesting, je visumaanvraag, verzekering en het boeken van een vliegticket. Ook over deze zaken informeren en adviseren we je.

Voor het afhandelen van de gehele aanmeldingsprocedure vragen wij een eenmalige administratieve bijdrage van 100 euro.

Voorwaardelijke toelating
Heb je nog geen diploma secundair onderwijs of moet je je bachelor studie nog afmaken? Dan is het toch mogelijk je aan te melden met de huidige resultaten. Zodra je het diploma hebt behaald, stuur je deze op en word je alsnog toegelaten. 

Persoonlijk intakegesprek plannen?
Maak een gratis afspraak
Contact