Onze service

KILROY begeleidt je graag in de zoektocht naar een studie in het buitenland. We geven gratis informatie en advies en nemen de aanmeldprocedure voor je uit handen.

De studieadviseurs van KILROY weten precies wat er speelt bij onderwijsinstellingen en universiteiten in het buitenland en kunnen je hierdoor goed adviseren in je zoektocht naar een passende studie in het buitenland. 

Je vindt op deze website niet alleen informatie over universiteiten en onderwijsinstellingen waarmee KILROY samenwerkt, maar ook informatie over de kosten van een studie in het buitenland en waar je allemaal op moet letten voordat je naar het buitenland vertrekt.

Wil jij een bachelor, master, Associate degree of study abroad programma in het buitenland doen? Neem dan contact met ons op. Onze studieadviseurs helpen je graag bij de studiekeuze en met de aanmeldprocedure.

Advies studeren in het buitenland

Advies studeren in het buitenland
Er komt heel wat kijken bij het kiezen van een studie in het buitenland. Waar ga je studeren? Welke studie kies je? Onze studieadviseurs kunnen je informeren en adviseren over studierichtingen en universiteiten.
Lees verder

Aanmeldprocedure

Aanmeldprocedure
Als je weet welke studie je aan welke universiteit in het buitenland wilt doen is het tijd voor de aanmeldprocedure. KILROY heeft goede banden ben universiteiten en zorgt voor een snelle en adequate aanmelding.
Lees verder
Contact