Informatie voor decanen en studieadviseurs

Informatie voor decanen en studieadviseurs
Als decaan of studieadviseur binnen het secundair of universitair onderwijs wilt u uw leerlingen of studenten zo goed mogelijk helpen in hun zoektocht naar een passende studie in het buitenland. KILROY education helpt u daar graag bij.

Informatie en hulp van KILROY education

Wij werken samen met ruim vijftig universiteiten in Amerika, Australië, Canada, China, Dubai, Engeland, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Vietnam. Onze studieadviseurs hebben jarenlange ervaring in het helpen van studenten bij het vinden van de juiste studie in het buitenland, met de gehele aanmeldingsprocedure en allerlei andere praktische zaken.

Ook kunnen wij helpen bij het vinden van een stage in het buitenland en het aanvragen van het J-1 visum voor een stage in Amerika.

Open dagen en informatiemarkten

Wij proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn tijdens open dagen, informatiemarkten en bijvoorbeeld WilWeg-dagen van het secundair onderwijs, internationale scholen en universiteiten. Met veel plezier zijn wij ook aanwezig op de informatiemarkt voor studeren in het buitenland op uw school. Wilt u dat wij op uw school een presentatie komen geven of aanwezig zijn tijdens een informatiemarkt? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer +31 20 5245100.

Contact