J-1 Visum aanvragen

Visum aanvragen voor stage in Amerika

Visum aanvragen voor stage in Amerika

Om stage te kunnen lopen in Amerika heb je een J-1 visum nodig. Om het J-1 visum aan te vragen bij de Amerikaanse ambassade, dien je in het bezit te zijn van een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering. Wij helpen je persoonlijk met het aanvragen van dit DS-2019 formulier en de verzekering.

DS-2019 formulier

Een DS-2019 formulier kan alleen worden uitgegeven door een 'Sponsor Organization'. KILROY werkt samen met meerdere sponsororganisaties in Amerika en kan voor jou het DS 2019 formulier aanvragen. De verplichte ziektekostenverzekering wordt indien nodig ook door de sponsororganisatie in orde gemaakt.

Aanvraag duurt 6 - 8 weken

Houd er rekening mee dat het doorgaans zes à acht weken duurt voordat je aanvraag goedgekeurd wordt door de Amerikaanse sponsororganisaties. Neem altijd zo snel mogelijk contact met ons op om geen vertraging op te lopen. 

Wij raden je aan om geen vliegticket te boeken voordat je het J-1 visum daadwerkelijk hebt ontvangen van de Amerikaanse ambassade.

We bieden deze service niet alleen aan studenten die via ons stage gaan lopen in Amerika, maar ook aan studenten die zelf een stageplaats hebben geregeld. Lees voordat je een aanvraag doet, eerst de voorwaarden goed door.

Ytse in Amerika

Vraag je DS-2019 formulier nu aan

Vraag je DS-2019 formulier nu aan
KILROY werkt samen met meerdere sponsororganisaties in Amerika en helpt je persoonlijk en snel met het aanvragen van het DS-2019 formulier en de verzekering.
Vraag nu aan

Contact