Stages in het buitenland

 KILROY helpt je met het vinden van een stage in het buitenland
KILROY helpt je met het vinden van een aantrekkelijke stage in het buitenland. We werken samen met enkele van de beste stagebureaus van de wereld en bieden verschillende soorten stagemogelijkheden aan.

Een internationale stage is een waardevolle aanvulling op je cv en biedt je een geweldige ervaring. Je maakt niet alleen kennis met een andere cultuur, maar wordt ook voorbereid op een carrière in de geglobaliseerde markt van de 21e eeuw.

Of je nu een marketing stage zoekt in San Francisco of Sydney of stage wilt lopen bij een ziekenhuis in Beijing, bij ons kun je terecht voor tips en advies om zelf een internationale stageplaats te vinden of voor een compleet stageprogramma.

Waarom een stage?

Als stagiair ben je op zoek naar een ervaring waarbij je relevante kennis en vaardigheden opdoet die je nodig hebt in je toekomstige beroepsleven.

  • Een stage is een korte periode tijdens je opleiding, gericht op het verkrijgen van werkervaring en het toepassen van de theorie in de praktijk.
  • Gebruik de stage om te bepalen of je de juiste studierichting hebt gekozen en daadwerkelijk interesse hebt in het beroepsveld.
  • Een stage is een uitstekende manier om te starten met het opbouwen van een professioneel netwerk.
  • Je stagebegeleider geeft je specifieke taken, biedt begeleiding en evalueert je werkzaamheden.
  • Een stage is niet alleen een waardevolle ervaring voor jezelf maar ook voor het stagebedrijf.
  • Veel werkgevers gebruiken stages als een manier om toekomstige werknemers te trainen en te beoordelen.

Stages in Amerika

Stages in Australië

Stages in China

 

Contact