KILROY evenementen 2018 - studeren en stage lopen buitenland

KILROY evenementen 2018 - studeren en stage lopen buitenland

KILROY organiseert regelmatig evenementen over studeren en/of stage lopen in het buitenland. Van een inspirerende informatiebijeenkomst over een bepaalde buitenlandse universiteit of over studeren of stage lopen in een bepaald land, zoals Amerika, Australië of Engeland, tot onze jaarlijkse studiebeurs de Study Abroad Fair.

In 2018 ben je weer volop in de gelegenheid om informatie te vergaren en inspiratie op te doen. Voor onze evenementen nodigen we vaak ervaringsdeskundigen, de universiteiten en stagebureaus voor je om al je vragen te beantwoorden. En natuurlijk zijn ook onze studieadviseurs aanwezig om je te informeren over alles waar je aan moet denken ter voorbereiding op jouw buitenland avontuur.

Wil jij naar één van onze evenementen?
Meld je aan!

De komende weken hebben wij events over studeren en stage lopen in Canada, Amerika & Engeland en over studeren en stage lopen in Azië, Australië & Nieuw-Zeeland.

Infoavond studeren en stage lopen in Canada, Amerika & Engeland!

Bezoek de evenementen van KILROY over studies en stages in het buitenlandWil jij studeren of stagelopen in Amerika, Canada of Engeland? Reserveer dan nu 20 februari in jouw agenda en kom alles te weten over wat je er kunt studeren, bij welke universiteiten, of je een visum nodig hebt en wat je er zoal kunt doen in je vrije tijd! 

Meld je hier aan voor de gratis infoavond over studeren in Amerika, Canada of Engeland!

Infoavond studeren en stage lopen in Australië, Azië & Nieuw-Zeeland

Australia Education

Ga jij liever studeren of stagelopen in Azië, Australië of Nieuw-Zeeland? Dan kun je 21 maart in jouw agenda reserveren! We vertellen je dan alles over de verschillende soorten opleidingen en universiteiten en waar je allemaal aan moet denken als je er gaat studeren!

De avond is gratis, maar om je plaatsje te reserveren vragen we je aan te melden op het event!

 

Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs voor een vrijblijvend studieadviesgesprek.

Verder praten met één van onze studieadviseurs?
Maak een afspraak
Gerelateerd
Contact