Studeren in de Verenigde Staten en Canada in 2018

Studeren in de Verenigde Staten en Canada in 2018

Loop jij al een tijdje rond met het idee om in de Verenigde Staten of Canada te gaan studeren? Wacht dan niet langer en start nog in 2017 met je studie! Bij veel colleges en universiteiten kun je je het hele jaar door aanmelden, maar om zeker te zijn van een plek in de opleiding van je voorkeur is het best om je aanmelding zo vroeg mogelijk op te starten.

Start in 2018 met je studie in de Verenigde Staten of Canada

Onder de hoger onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten (VS) en Canada waar wij mee samenwerken, hebben we voor iedere student wat wils. Van universiteiten tot community colleges en van instellingen in grote steden als New York en Ottawa tot in kleine steden als Auburn in de Amerikaanse staat Washington en Kamloops in Brits-Columbia. En ook de studiemogelijkheden zijn heel divers. Je kunt er allerlei soorten studies doen, van een semester in het zonnige Californië tot volledige bachelor- of masteropleidingen op het exotische eiland Hawaii.

Universiteiten in de VS en Canada

Universiteiten in de VS en Canada staan bekend om het uitstekende onderwijs en een aantal ervan, zoals UC Berkeley, UCLA en UCSD van het University of Californië-netwerk, staan hoog in de ranglijsten van de beste universiteiten ter wereld.

Sport- en studentenactiviteiten maken een belangrijk deel uit van het studentenleven in de twee landen. Probeer eens een sport die je nog niet kent of word lid van één van de vele studentenverenigingen en –organisaties tijdens je studie in het buitenland. Het is een fantastische manier om iets nieuws te proberen en nieuwe vrienden te ontmoeten.

study-in-los-angeles
Studeren in Los Angeles!

Aanmelding opleiding

We raden je aan om je aanmelding ruim van te voren op te starten, denk hierbij aan drie tot vier maanden voor de start van je studie. Bij sommige universiteiten of studies moet het zelfs eerder, zoals bij de business of general courses of certificate opleidingen aan San Diego State University.

De meeste opleidingen in de VS en Canada starten in januari en augustus. Maar aangezien veel instellingen met een quartersysteem, ofwel periodes van drie maanden, werken zijn soms ook andere startdata mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende studiemogelijkheden, toelatingseisen en aanmelddeadlines. Onze studieadviseurs informeren je graag en helpen je met de praktische voorbereiding en de volledige inschrijvingsprocedure voor je studie in het buitenland.

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons
Gerelateerd
Contact