Studeren aan de meest internationale universiteit ter wereld 2017

Studeren aan de meest internationale universiteit ter wereld 2017

Wil je in het buitenland studeren, maar weet je nog niet aan welke universiteit? Ga dan studeren aan een van de meest internationale universiteiten ter wereld van 2017. Een internationale universiteit kijkt verder dan de eigen landsgrenzen en voert wereldwijd onderzoek uit. Je ontmoet er niet alleen de beste studenten uit de hele wereld, maar ook inspirerende docenten uit verschillende landen.

Bij het samenstellen van de ranglijst THE World’s Most International Universities 2017 heeft Times Higher Education 150 universiteiten wereldwijd beoordeeld op het aantal internationale medewerkers, internationale studenten en research papers gepubliceerd door ten minste één internationale auteur.

Meest internationale universiteiten van KILROY

We zijn trots om samen te werken met maar liefst 10 universiteiten in deze top 150. Bekijk hieronder welke dit zijn en welke notering zij hebben en klik op de link voor meer informatie. Wil jij in het buitenland studeren? Maak dan direct een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs of stuur een e-mail voor meer informatie.

14. University of New South Wales, Australië

21. Monash University, Australië

23. University of Sydney, Australië

25. University of Auckland, Nieuw-Zeeland

65. University of California – Berkeley, Verenigde Staten

73. University of California – Los Angeles, Verenigde Staten

77. Michigan State University, Verenigde Staten

101. University of California – San Diego, Verenigde Staten

142. Tsinghua University, China

145. Fudan University, China

Bron: Times Higher Education

Studie in het buitenland

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Studenten in het buitenland

Studeren in het buitenland?
Neem contact op
Gerelateerd
Contact