Beurs van KILROY Foundation

Beurs van KILROY Foundation

Wil of ga jij in het buitenland studeren, stage lopen of vrijwilligerswerk doen? Meld je dan aan voor de KILROY Foundation Grant ter waarde van 1.500 euro! Wees er snel bij want de deadline voor deze beurs is al op 31 oktober 2016.

KILROY Foundation is een non-profit organisatie die als doel heeft om de onderwijskansen wereldwijd te verbeteren. De stichting doet dit door het opzetten van hulpprojecten met betrekking tot onderwijs in ontwikkelingslanden, maar ook door middel van het uitgeven van beurzen aan studenten in België, Nederland en Scandinavië.

Aanmelden voor de beurs

De KILROY Foundation stelt dit jaar 10 beurzen ter waarde van 1.500 euro beschikbaar aan studenten tussen de 18 en 35 jaar uit België, Nederland en Scandinavië. Wil jij jezelf ontwikkelen door buiten de gebaande paden te treden en een bijdrage te leveren aan het doel van de Foundation door middel van;

  • een studie in het buitenland,
  • een stage in het buitenland, of
  • vrijwilligerswerk in het buitenland?

Meld je dan vóór 31 oktober 2016 aan en maak kans op een KILROY Foundation Grant!

Wil jij kans maken op een KILROY Foundation Grant?
Meld je aan
Gerelateerd
Contact