Fantastische studiebeurs van Macquarie University in Sydney

Fantastische studiebeurs van Macquarie University in Sydney

Wil je graag studeren in het buitenland, maar weet je nog niet wat? Lijkt Australië je wel wat voor een periode in het buitenland? Dan is een study abroad programma aan Macquarie University in de bruisende wereldstad Sydney zeker iets voor jou! Studeer een semester in Australië waarbij je zelf je vakken kiest en maakt kans op een Student representative scholarship ter waarde van 1.000 AUD, een Samsung Tablet en GoPro camera.

Student representative scholarship

Ben jij gemotiveerd om het avontuur aan te gaan en vind je het leuk om andere studenten te vertellen over jouw studie in het buitenland? Wanneer je je aanmeldt voor een study abroad semester aan Macquarie University, maak je kans op een Student representative scholarship ter waarde van 1.000 Australische dollar, een Samsung Tablet en GoPro camera waarmee je gaat bloggen en al jouw studie-ervaringen Down Under deelt met anderen. Tijdens je study abroad semester kun je dan gebruik maken van:

  • Communicatietrainingen zoals; schrijven voor het web, schrijven voor social media en presenteren voor de camera.
  • De kennis en ervaring van deskundigen van de Macquarie Careers Service, Alumni Relations en marketingafdelingen.
  • Een vermelding in de Macquarie nieuwsbrief The Globe.
  • Deelname aan professionele fotoshoots.

Neem contact op met onze Study Advisor voor meer informatie over de Student representative scholarship. Zij helpt je graag verder en begeleidt je bij het vinden van een studie, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij Macquarie University.

Maak kans op de geweldige studiebeurs van Macquarie University in Sydney

Wat is Study abroad?

Study abroad is een fantastische manier om uit te zoeken welke studiekeuze je wilt maken na de middelbare school of als een semesterr in het buitenland tijdens je studie in België. Je studeert dan een of twee semesters aan Macquarie University en kunt daarbij zelf je vakkenpakket samenstellen. Meestal volg je vier vakken naar keuze per semester. Naast studeren, kun je natuurlijk ook genieten van al het geweldige dat Sydney en Australië in petto heeft voor je. En vergeet het geweldige studentenleven in Sydney niet! Want je gaat natuurlijk niet alleen voor je studie naar de andere kant van de wereld!

Neem contact op met onze studieadviseur voor meer informatie over de studiemogelijkheden aan Macquarie University.

Ontvang 1.000 AUD, een Samsung Tablet en GoPro camera en deel jouw ervaringen in Sydney met anderen

Aanmelden voor de studiebeurs

Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor deze geweldige studiebeurs van Macquarie University, je wordt ten slotte niet zomaar ambassadeur van het study abroad programma!

  • Om deel te nemen aan het study abroad programma dien je in het bezit te zijn van een secundair diploma.
  • Ook moet je een goede kennis van de Engelse taal te hebben. Als je op je eindexamen een goed resultaat behaald hebt voor Engels hoef je misschien geen taaltest te doen.Is het toch niet voldoende, dan moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn de TOEFL en de IELTS.
  • Om in aanmerking te komen voor de Student representative scholarship moet je van plan zijn om zonder uitstel een study abroad programma te volgen aan Macquarie University en mag je geen andere financiële bijdrage van de universiteit of haar partners ontvangen. Kandidaten worden geïnterviewd via Skype.

Maak een gratis afspraak met onze studieadviseur om je aan te melden voor een study abroad programma en de Student representative scholarship van Macquarie University.

Wil jij in aanmerking komen voor deze studiebeurs?
Maak een afspraak
Gerelateerd
Contact