Ga jij stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

Ga jij stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

Ga jij in de komende winter of  voorjaar stage lopen in Amerika? Wacht dan niet langer en vraag nu het benodigde DS-2019 formulier voor de aanvraag van je J-1 visum aan via KILROY.

J-1 Visum

Om stage te kunnen lopen in Amerika moet je in het bezit zijn van een J-1 visum. Dit visum kun je aanvragen bij de Amerikaanse ambassade. Hiervoor heb je echter wel een DS-2019 formulier en een goede ziekteverzekering nodig. Om een DS-2019 formulier te regelen, heb je een erkende sponsor nodig.

KILROY werkt samen met meerdere sponsororganisaties in Amerika en helpt je persoonlijk met het aanvragen van het benodigde DS-2019 formulier en de verzekering voor je J-1 visum. We bieden deze service niet alleen aan studenten die via ons stage lopen in het buitenland, maar ook aan studenten die zelf een stageplek hebben geregeld en voor afgestudeerden.

DS-2019 formulier aanvragen

Ga jij stage lopen in Amerika? Zorg er dan voor dat je het vereiste J-1 visum op tijd aanvraagt. Onze studieadviseur Lisa helpt je graag bij het aanvragen van de benodigde documenten, zoals het DS-2019 formulier en de verzekering. Hou er rekening mee dat het ongeveer zes tot acht weken duurt totdat je het visum in handen hebt. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om geen vertraging op te lopen.

Meer informatie of een J-1 visum aanvragen?
Contacteer ons
Op zoek naar een stage in Amerika?
Stages in de VS
Gerelateerd
Contact