• okt19

  KILROY staat op De BuitenlandBeurs op 26 november in Gent

  Door Annelies
  Op zondag 26 november 2017 is Flanders Expo Gent the place to be voor avontuurlijke studenten. De BuitenlandBeurs is hét evenement in België op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school programs, werk en taalcursussen in het buitenland, en KILROY is erbij!

  De Vlaamse overheid heeft als doel dat 1 op de 3 afgestudeerden uit het hoger onderwijs een deel van zijn opleiding of een stage in het buitenland gevolgd heeft. Maar waarom is zo’n buitenlandervaring zo belangrijk? Joris Verheijen (Marketing Manager BuitenlandBeurs): “In het buitenland doe je nieuwe ervaringen op, leer je andere culturen kennen, je verbetert je talenkennis en wordt daarnaast zelfstandiger. Deze interculturele vaardigheden komen na je studie goed van pas op de arbeidsmarkt. Daarnaast is het natuur... lees meer
 • okt11

  Bezoek KILROY op deze beurzen in oktober en november 2017

  Met KILROY staan we in oktober en november op drie beurzen. Kom langs als je vragen hebt voor studeren in het buitenland.

  Onze studieadviseurs informeren je tijdens de beursdagen met veel plezier over alle mogelijkheden op het gebied van studeren en stage lopen in het buitenland. 

  Proj... lees meer
 • sep14

  Ervaringen van Aleksander aan Queensland University of Technology in Australië

  Door Ann in Ervaringen
  Aleksander doet een master in het buitenland. Hij studeert aan Queensland University of Technology (QUT) in Brisbane, Australië en heeft er de tijd van zijn leven. Lees hier zijn verhaal!

  Australië, het meest exotische land waar je aan kunt denken Ik heb... lees meer
 • sep13

  Ga jij stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

  Ga jij in de komende winter of  voorjaar stage lopen in Amerika? Wacht dan niet langer en vraag nu het benodigde DS-2019 formulier voor de aanvraag van je J-1 visum aan via KILROY.

  J-1 Visum Om stage te kunnen lopen in Amerika moet je in het bezit zijn van een J-1 visum. Dit visum kun je aanvragen bij de Amer... lees meer
 • sep12

  De voordelen van studeren in Australië

  Studeren in het buitenland is ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring en een goede investering in je toekomst. Het staat mooi op je cv, is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en je ziet nog eens iets van de wereld. Maar wij hebben heeft ook goede universiteiten en hogescholen, dus wat is nu eigenlijk de meerwaarde van een studie in dat verre... lees meer
 • sep05

  10 Redenen om te studeren in Londen, Engeland

  Wil jij studeren in een van de beste studentensteden ter wereld en vind je het niet erg om hiervoor de grens over te gaan? Wij geven je tien goede redenen om te studeren in de Britse hoofdstad Londen.

  1. Een stad om verliefd op te worden Londen is een echte wereldstad en heeft zoveel te bieden. Van een smeltkroes van cu... lees meer
 • aug29

  Festivals: Uit je dak tijdens je studie in het buitenland

  Door Ann
  Het festivalseizoen is weer stilletjes op zijn einde aan het lopen. Krijg jij er geen genoeg van en zou je het liefst van al het hele jaar door en overal ter wereld toffe festivals willen bezoeken? Dat kan! Ga studeren in het buitenland en feest erop los!

  Festivals en studeren in Californië, Amer... lees meer
 • aug15

  Ervaringen van Niclas tijdens zijn stage in Sydney, Australië

  Door Ann
  Niclas Bovall heeft vier maanden stage gelopen bij een bedrijf in de Australische stad Sydney. KILROY hielp hem met het vinden van zijn stageplek. Hieronder kom je meer te weten over zijn ervaringen en stagetijd in Australië. 

  IT stage in het buitenland Ik heb System Science gestudeerd in... lees meer
 • aug11

  Studeer een semester op een tropisch eiland

  Door Ann
  Hou jij van surfen en zie je jezelf wel op een tropisch eiland studeren? Ga dan voor een semester vakken volgen aan Hawaii Pacific University in Honolulu op het eiland Hawaii, Amerika!

  Is dit de juiste studie voor mij? Hawaii Pacific University (HPU) is een zeer internationale universiteit op het tropische eiland Oahu in H... lees meer
 • jul27

  10x waarom je moet gaan studeren in New York

  Door Ann
  Studeren in het buitenland is leuk. Studeren in New York, Amerika is nog veel leuker! En wel hierom.

  1. The City That Never Sleeps Er is zoveel te doen dat je het liefst geen tijd wilt verspillen aan slapen (of studeren), het is niet voor niets dat deze stad ook wel The City That Never Sleeps wordt genoemd. In The Big Apple kun... lees meer
Contact