Lisa

Op ontdekking in Noorwegen
F  

Naam
Lisa

Functie
Study Counselor

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

Ik ben opgegroeid met het ontdekken van andere landen en culturen. Dat heeft me ertoe aangezet om te blijven reizen en ontdekken. Met deze filosofie ben ik ook verhuisd naar Engeland, waar ik als stewardess werkte. Van reizen mijn job maken? Hell yeah!

Van je passie je job maken!

Voor mijn nieuwe job verhuizen naar het buitenland. Ik moet toegeven dat ik toch een beetje onwennig toekwam in Londen, maar al snel bleek dit ongegrond. Binnen korte tijd pikte ik het Engelse leventje op en vloog ik dagelijks naar andere oorden. Van Egypte tot Israël, IJsland tot Afrika, en ga zo maar door. Mijn vele ervaringen in Engeland bevestigden wat ik eigenlijk allang wist: reizen is mijn passie! Mijn ervaring uit Engeland nam ik terug mee naar België, waar ik mijn job als stewardess voortzette. Aangezien dit slechts een tijdelijk contract was, moest ik al snel beslissen wat ik hierna ging doen. Ik besloot mijn passie voor het reizen door te geven aan anderen, iets wat me op het lijf geschreven is.
Education bij KILROY is de perfecte manier om anderen te helpen met hun buitenlands avontuur. Doordat ik in Londen heb gewoond, weet ik hoe belangrijk het is om een deel van je leven in het buitenland door te brengen. Het brengt namelijk een tal aan voordelen met zich mee: je leert jezelf kennen, je ontdekt andere culturen, maakt vrienden voor het leven, én het staat goed op je cv!

Buitenlandse ervaring zit in het bloed

Doordat mijn zus in Cambodia en mijn broer in Japan woont, is het reizen natuurlijk laagdrempelig. Vorig jaar was het dan eindelijk zover. Samen met mijn broer en zus ontdekte ik Indonesië, een land dat al een hele tijd op mijn bucket list stond. De plaatselijke bevolking, hun levensritme, cultuur, eten, natuur, maar vooral de bergen, waar ik me thuis voel, trokken me enorm aan. Daarom had ik besloten meer van Azië te ontdekken en ben ik een zomer gaan rondreizen door Thailand. Thailand is een geweldige bestemming en heeft zoveel te bieden. Ik heb mijn duikbrevet behaald op één van de prachtige eilanden hier en heb zoveel prachtige berglandschappen ontdekt.

Hopelijk kan ik je helpen jouw droom om te zetten in een onvergetelijke levenservaring: studeren in het buitenland!

Mijn favoriete 'Travel-Quote"

‘Travel, it leaves you speechless, then turns you into a story teller.’

Mijn favorieten
Contact