Santa Barbara City College

Santa Barbara City College biedt vele studierichtingen

Studie informatie Santa Barbara City College

Aan Santa Barbara City College kun je opleidingen volgen in diverse studierichtingen zoals Kunst & Vormgeving, Natuurwetenschappen of Sociale Wetenschappen. De grote variëteit aan vakken van dit college biedt je geweldige mogelijkheden om door te stromen naar de University of California of een ander Amerikaans college.

Opleidingen Santa Barbara City College

Aan Santa Barbara City College (SBCC) kun je één of twee semesters studeren als study abroad student. Ook kun je hier een Associate Degree doen. Dit zijn de eerste twee jaar van een bachelor waarna je kunt doorstromen naar een Amerikaanse universiteit. Er zijn ook mogelijkheden een zomercursus te doen.

Neem contact op met KILROY voor meer informatie over de studiemogelijkheden aan SBCC.

Academsich jaar

De opleidingen starten twee keer per jaar, eind augustus en eind januari. Houd er echter wel rekening mee dat je drie weken voor de start van het semester aanwezig dient te zijn voor inschrijving en oriëntatie.

Collegegeld

Per semester (twaalf units):  ca. 3.744 USD*

*Om als internationale student toegelaten te worden aan SBCC, moet je kunnen aantonen dat je beschikt over ca. 24.989 USD voor de semesters Fall 2015 en Spring 2016 en over ca. 29.264 USD voor het Summer semester 2016. Dit is wat je voor één studiejaar nodig hebt voor het collegegeld, woonruimte, boeken, eten en zakgeld.

Studierichtingen

Aan het Santa Barbara City College kun je opleidingen volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Contacteer ons
Contact