Michigan State University

Hou je van sporten? Kies dan voor een studie aan MSU!

Studentenleven aan Michigan State University

De campus van Michigan State University is heel groot, maar toch is alles op loopafstand en voel je je er snel thuis. De mensen zijn vriendelijk en de campus ligt op een groen en parkachtig terrein dat wordt doorkruist door de Red Cedar River.

Faciliteiten

De universiteit biedt goede faciliteiten en heeft meer dan 550 verschillende studentenorganisaties. Hou je van sporten? Dan zit je hier zeker goed. Tijdens het schooljaar kun je verschillende soorten sporten beoefenen op de campus of meedoen aan wedstrijden tegen andere college sportteams.

Vervoer

De campus van Michigan State University (MSU) ligt op 15 minuten van Lansing Capital City Airport en 75 minuten van Detroit Metropolitan Airport. De busverbindingen vanaf de campus zijn veilig en goed. En zowel op de campus als in East Lansing kun je een fiets huren, kopen en laten repareren.

Huisvesting

MSU heeft een van de grootste residence hall systems (huisvesting op de campus) in de Verenigde Staten. Huisvesting op de campus van MSU houdt in dat je je kamer deelt met een Amerikaanse student en gebruik maakt van maaltijden op de campus. Je kiest hiervoor een meal plan.

Veel internationale studenten kiezen voor particuliere huisvesting buiten de campus. De universiteit kan je helpen met het vinden van geschikte woonruimte.

Student support

Het Study Abroad team van MSU helpt je bij aankomst, vertrek en tijdens je studie met alle praktische zaken.

Meer informatie over Michigan State University?
Contacteer ons
Contact